Obmesecnik - januar 2003
Ste tipični Slovenec in ne marate svojih sosedov. Vas moti frizura najboljše prijateljice. Niste zadovoljni s programom Zakona. Mislite, da bi Slovenija morala v Nato, še prej pa cerkvi vrniti blejski otok. Mislite, da bi morala Slovenija podaljšati sistem naborniške vojske. Na smrt sovražite Busha in njegove bušizme. Slovenski jezik se vam gnusi al šta se mora mora se. Pravite, da so cigareti predragi in da bi morali vino vrniti med hrano, ko govorimo o davkih, med hrano pa vriniti še pivo in borovničke. Nujno poceniti mesečno avtobusno karto do Ljubljane. Zapreti Staro cesto. Pripeljati Demolition group spet v Zakon. Prepovedati kloniranje in homoseksualce. Imate mogoče celo kaj pohvalnega v glavi, kar bi radi delili z vsemi. Uživali ste na zadnji Cankarjadi. Vaša punca vas spravlja v odlično voljo, kadar koli se srečata. V glavi imate melodijo z radia, pa ne veste, kako je naslov komadu. V živo ste videli Natalijo Verboten in še vedno na pol zasanjeni hodite po svetu. Dobili ste oceno minus dve pri Nemščini in ste najbolj srečni na svetu.
Vsi, ki se najdete v zgornjem odstavku, in vsi ostali, ki bi radi svetu kaj sporočili, imate sedaj možnost. Če nočete biti imenovani, pošljite spljuvan SMS na 040642682 in se podpišite s svojim nick-om (recimo Dzoni Wajsmiler, Dr. Mrlakenštajn...). Če je vaš pljunek velik za cel bazen, pošljite elektronsko pošto na obmesecnik@lycos.com (napišite, če hočete biti imenovani) in si prečistite živce oziroma glavo. Kar bomo prejeli, bomo objavili v naslednjih številkah Obmesečnika pod rubriko Pljuvalnica. To je to. V tem trenutku si vzemam čast, da napišem prva dva pljunka. Poslana preko Office XP od mene za vas.
1. Zdaj vsi govorite, da boste na referendumu za NATO glasovali proti vstopu Slovenije v NATO, potem bo pa referendumsko vprašanje gladko sprejeto. Halo?!?
Dzoni Wajsmiler
2. Danes po dolgem času pri kosilu v solati ni bilo fižola in to me res radosti.
Dr. Mrlakenštajn

Obmesecnik - marec 2003
A mi hočete s svojim sabotiranjem SMS pljuvalnice sporočiti, da nimate nobenih problemov. Pa kje vi živite? Najraje bi se kar takoj k vam preselil. Obljubim, da bom pospravljal sobo. Če ne svoje, pa vse ostale. Morda hočete povedati, da ste v dobrih odnosih s svojimi sosedi, da vas ne moti frizura vaše najboljše prijateljice, da Slovenija ne sme v Nato, da država ne sme cerkvi vrniti blejskega otoka, da Slovenija mora podaljšati sistem naborniške vojske z ženskami vred, da imate radi Busha in njegove bushizme, da imate radi slovenski jezik... Jaz mislim, da ne bo nič od tega. Ker potem bi pač pljunili pozitiven SMS na našo pljuvalnico. Pa tega niste storili. Vaše srednje ime je Apatija. Pa prvo in zadnje tudi. Apatija aPatija apAtija. Ko se vsakodnevno sprehajam po tej naši apatični krogli, nimam ravno občutka, da je vse v najlepšem redu. Pa ne z mojega vidika, od vas dobivam bolj negativne signale kot ne. Včasih me tudi, priznam, presenetite s svetlimi žarki. In ravno zato, ker so tako redki, bi jih morali obelodaniti in deliti z vsemi, ki beremo Obmesečnik.
Od tega Obmesečnika dalje za vse tiste, ki bi radi poslali SMS pljunek preko mobilnega telefona, veljajo nova pravila pošiljanja. V prostor, kjer začnete pisati tekst, najprej vpišite AMA ZAKON, dodajte en presledek, ki naj mu sledi vaš seksi pljunek. Sporočilo pošljite na številko 2929. Prvič v življenju boste pljunili tako daleč, da bo vaš izcedek pristal direkt na točno za to označenem računalniku. In naše delo bo veliko bolj higienično in lažje.