Klub Zakon
Klub Zakon

Beseda je vaša Koledar Kluba Zakona
Cankar prebavlja Mocilnik Dano gre v vojsko ostale slike

1. Domača stran kluba
Že drugič smo končno v Klubu vrhniških študentov našli nekoga, ki je pripravljen obnavljati uradno domačo stran našega kluba. Mladenič s silnimi brki bo po novem ustvaril nove in zatem urejal te domače strani. Zaenkrat ste se vedno vabljeni na stare strani!
2. SMS pljuvalnica: 040/642-682 & obmesecnik@lycos.com
Ste tipični Slovenec in ne marate svojih sosedov. Vas moti frizura najboljše prijateljice. Niste zadovoljni s programom Zakona. Mislite, da bi Slovenija morala v Nato, še prej pa cerkvi vrniti blejski otok. Mislite, da bi morala Slovenija podaljšati sistem naborniške vojske. Na smrt sovražite Busha in njegove bušizme. Slovenski jezik se vam gnusi al šta se mora mora se. Pravite, da so cigareti predragi in da bi morali vino vrniti med hrano, ko govorimo o davkih, med hrano pa vriniti še pivo in borovničke. Nujno poceniti mesečno avtobusno karto do Ljubljane. Zapreti Staro cesto. Pripeljati Demolition group spet v Zakon. Prepovedati kloniranje in homoseksualce. Imate mogoče celo kaj pohvalnega v glavi, kar bi radi delili z vsemi. Uživali ste na zadnji Cankarjadi. Vaša punca vas spravlja v odlično voljo, kadar koli se srečata. V glavi imate melodijo z radia, pa ne veste, kako je naslov komadu. V živo ste videli Natalijo Verboten in še vedno na pol zasanjeni hodite po svetu. Dobili ste oceno minus dve pri Nemščini in ste najbolj srečni na svetu.
Vsi, ki se najdete v zgornjem odstavku, in vsi ostali, ki bi radi svetu kaj sporočili, imate sedaj možnost. Če nočete biti imenovani, pošljite spljuvan SMS na 040642682 in se podpišite s svojim nick-om (recimo Dzoni Wajsmiler, Dr. Mrlakenštajn...). Če je vaš pljunek velik za cel bazen, pošljite elektronsko pošto na obmesecnik@lycos.com (napišite, če hočete biti imenovani) in si prečistite živce oziroma glavo. Kar bomo prejeli, bomo objavili v naslednjih številkah Obmesečnika pod rubriko Pljuvalnica. To je to. V tem trenutku si vzemam čast, da napišem prva dva pljunka. Poslana preko Office XP od mene za vas.
1. Zdaj vsi govorite, da boste na referendumu za NATO glasovali proti vstopu Slovenije v NATO, potem bo pa referendumsko vprašanje gladko sprejeto. Halo?!? Dzoni Wajsmiler
2. Danes po dolgem času pri kosilu v solati ni bilo fižola in to me res radosti. Dr. Mrlakenštajn
na vrh

Slike s koncertov Tinkare Kovac in skupine MI2
na vrh
Slike z Argonavtskih dnevov, Brucovanja in koncerta skupine Zmelkoow
na vrh

na vrh

SubmitFree: Submit to 25+ Search Engines for free !!!!